top of page

Uusi FRSH studio avataan Nokialle

Valmistaudu sileään uutuuteen!

Uusi FRSH Sugar & More studio avataan toukokuussa Nokialle!


Nokian FRSH studio sijoittuu EasyFit-kuntokeskuksen yhteyteen, tarjoten sinulle vertaansa vailla olevan mahdollisuuden hemmotella itseäsi sokeroinnilla vaikka suoraan kuntosalitreenin jälkeen.


Tämän odotetun avauksen taustalla toimii

yrittäjä Liisa Ihamuotila, kokenut EasyFit-ketjun visionääri. Hänen 10-vuotinen kokemuksensa kuntokeskusyrittäjänä takaa sinulle palvelun laadun ja ammattitaidon huipputason. Liisan intohimona on tarjota asiakkailleen entistä monipuolisempaa palvelua, ja hän toivottaakin kaikki lämpimästi tervetulleiksi kokemaan ainutlaatuisen sokerointielämyksen.


Mutta tässä ei ole vielä kaikki – Liisa itse astuu myös sugar artistin saappaisiin, tuoden oman osaamisensa palveluun. Näin saat taatusti huippulaatuisen ja henkilökohtaisen kokemuksen joka kerta.

Älä jää paitsi tästä ainutlaatuisesta tilaisuudesta! Liity mukaan ja varaa oma sokerointihetkesi pian.
FRSH on kuukausijäsenyyteen perustuva sokerointipalvelu. Palvelun tarkoituksena on tarjota miellyttävä kokemus karvanpoistosta asiakkaalle kuluttamatta siihen liikaa aikaa tai rahaa.


FRSH on laadukas palvelu kaikille asiakasryhmille helposti, nopeasti ja kohtuuhintaisesti. Kun asiakas pääsee kokemaan kokonaisuuden, haluaa hän liittyä jäseneksi, koska hänen ei tarvitse enää palata entiseen.


FRSH tarjoaa kaiken tarpeellisen tehokkaasti ja asiakkaaseen panostaen. Sitoutuneelle asiakkaalle jäsenyys tuo lisäetua edullisempien hintojen ja muiden jäsenetujen muodossa.


Sileä ja hyvinvoiva iho kuuluu kaikille, jotka siitä haaveilevat. Siksi FRSH tarjoaa helpon tavan pitää huolta ihokarvanpoistosta – tehokkaasti ja edullisesti sokeroimalla. Sokerointi on hellävaraista iholle ja antaa pitkäkestoisen lopputuloksen, joka auttaa ylläpitämään henkilökohtaista hygieniaasi.


Makea elämä sileämmällä iholla ei ole koskaan ollut helpompaa:


1) päätä kuinka monta aluetta haluat hoidattaa.

2) varaa aikasi verkossa FRSH.fi

3) tule paikalle FRSH -studioon.


Sinun ei tarvitse tietää etukäteen mitään sokeroinnista tai edes sitä, mitä alueita haluat hoidattaa. Sokerointipalveluihin erikoistuneet ammattilaiset, sugar artistit, konsultoivat sinua ennen toimenpidettä ja poistavat karvat tehokkaasti ja turvallisesti miltä tahansa haluamaltasi kehon alueelta. FRSH auttaa sinua ottamaan sokeroinnin vaivattomasti osaksi arkista hyvinvoinnistasi huolehtimista.


FRSH Sugar & More, Nokia

Nuijamiestentie 9

37120 Nokia


Lisätietoa:

Liisa Ihamuotila

040 052 3561‬


Toni Kylätasku

0400 497 596

290 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki

Comentarios


bottom of page