top of page
FRSH_tausta_edited.jpg

Kasvojen sokerointi

Sokerointi on myös hellävaraista myös kasvojen alueen karvanpoistoon. Kasvosokerointi tarjoaa useita etuja muihin karvanpoistomenetelmiin verrattuna. Se on luonnollinen ja hypoallergeeninen vaihtoehto, joka sopii useimmille ihotyypeille. Lisäksi sokerointi saattaa vähentää karvojen kasvua ajan myötä, jolloin karvat kasvavat takaisin ohuempina ja harvempina. Kasvojen sokerointi ei ärsytä ihoa, vaan tekee ihosta pehmeän kuorien samalla kuollutta ihosolukkoa. Kasvojen sokeroinnilla saadaan luotua myös täydellinen pohja meikkausta varten, kun iho on täydellisen sileä.

Kasvojen alueella karvat kasvavat tiheämmin kuin muilla kehon alueilla. Tästä syystä osa voi saada histamiinireaktion eli iholla alkaa erittymään liikaa histamiinia, jolloin iho saattaa alkaa punoittaa voimakkaasti ja iholle saattaa nousta näppylöitä. Tämä on vaaraton ja ohimenevä reaktio, jota voi lieventää suun kautta otettavilla antihistamiini valmisteilla. Varmista lääkkeen sopivuus apteekista tai lääkäriltäsi.

Jos et halua koko kasvojen sokerointia, voit extra palveluistamme valita kulmien, huulten, leuan tai nenäkarvojen poiston.

bottom of page