top of page

Lehdistötiedote 15.3.2024
FRSH™ syntyi kahden yrittäjän halusta viedä sokerointipalvelut Suomessa uudelle tasolle.

Sokerointi palvelut ovat yksi nopeiten kasvava palvelu kauneudenhoitoalalla Suomessa. Ongelmana kuluttajan näkökulmasta on se että palvelua tarjotaan hyvin rikkonaisesti kosmetologi hoitoloissa ja kampaamoissa sekä palveluiden hinnoittelu ja valikoima on kaiken kirjavaa.


Siksi halusimme luoda uudentyyppisen FRSH™ konseptin joka keskittyy vain sokerointipalveluihin ja nojaa vahvasti selkeään hinnoittelu- ja palveluvalikoimaan sekä helppoon jäsenyysmalliin.


Konseptin takaa löytyvät pitkän linjan yrittäjät Satu Nurminen ja Toni Kylätasku.


Satu on toiminut pitkään myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä maahantuonti- ja tukkukaupan alalla sekä kauneushoitolayrittäjänä (ToDay Spa), joten kokemusta hoitolapalveluista on kertynyt roppakaupalla.


Toni on perustanut menestyksekkään MRoom parturiketjun ja toiminut yli 30 vuotta hius- ja kauneusalalla monissa eri rooleissa joten näkemystä palveluiden konseptoinneista ja erityisesti jäsenyysmallin luomisesta palvelusektorille on vahva.


FRSH™ on kuukausijäsenyyteen perustuva sokerointipalvelu. Palvelun tarkoituksena on luoda karvanpoistosta miellyttävä elämys kuitenkaan asiakkaan kuluttamatta siihen liikaa aikaa ja rahaa.

FRSH™ on laadukas palvelu kaikille asiakasryhmille helposti, nopeasti ja kohtuu hintaisesti. Kun asiakas pääsee kokemaan kokonaisuuden, haluaa hän liittyä jäseneksi, koska hänen ei tarvitse enää palata entiseen.

FRSH™ tarjoaa kaiken tarpeellisen tehokkaasti ja asiakkaaseen panostaen. Sitoutuneelle asiakkaalle jäsenyys tuo lisäetua edullisempien hintojen ja muiden jäsenetujen muodossa.

Meistä sileä ja hyvinvoiva iho kuuluu kaikille siitä haaveileville. Siksi FRSH tarjoaa helpon tavan pitää huolta ihokarvanpoistosta – tehokkaasti ja edullisesti sokeroimalla. Sokerointi on hellävaraista iholle ja antaa pitkäkestoisen lopputuloksen, joka auttaa ylläpitämään henkilökohtaista hygieniaasi.


Makea elämä sileämmällä iholla ei ole koskaan ollut helpompaa:

1) päätä kuinka monta aluetta haluat hoidattaa.


2) varaa aikasi verkossa FRSH.fi

3) tule paikalle FRSH-studioon. Me hoidamme loput. Sinun ei tarvitse tietää ennalta mitään sokeroinnista tai edes mitkä alueet haluat hoidattaa. Sokerointipalveluihin erikoistuneet ammattilaisemme konsultoivat sinua ennen toimenpidettä ja poistavat karvat tehokkaasti ja turvallisesti miltä tahansa haluamaltasi kehon alueelta.

Haluamme auttaa sinua ottamaan sokeroinnin vaivattomasti osaksi arkista hyvinvoinnistasi huolehtimista. FRSH™-studiot tulevat sijaitsemaan keskeisillä paikoilla ja palvelevat myös iltaisin.

Suomen ensimmäinen FRSH™-studio aukeaa Tampereelle 18.3.2024, osoitteessa

Satamakatu 10


FRSH Finland Oy


Lisätietoa:

Satu Nurminen

040 779 9915


Toni Kylätasku

0400 497 596

69 katselukertaa0 kommenttia

Comments


bottom of page