top of page

Lehdistötiedote FRSH Sugar & More

Päivitetty: 26. huhtik.




FRSH™️ syntyi kahden yrittäjän halusta viedä sokerointipalvelut Suomessa uudelle tasolle.


Sokerointipalvelut ovat yksi nopeimmin kasvava palvelu kauneudenhoitoalalla Suomessa. Ongelmana kuluttajan näkökulmasta on se, että palvelua tarjotaan hyvin rikkonaisesti kauneushoitoloissa ja kampaamoissa sekä palveluiden hinnoittelu että valikoima ovat hyvin vaihtelevia.


Siksi halusimme luoda uudentyyppisen FRSH™️ konseptin, joka keskittyy vain sokerointipalveluihin, ja nojaa vahvasti selkeään hinnoittelu- ja palveluvalikoimaan sekä helppoon jäsenyysmalliin.


Konseptin takana ovat pitkän linjan yrittäjät Satu Nurminen ja Toni Kylätasku.


Satu on toiminut pitkään myynnin ja markkinoinnin johtotehtävissä maahantuonti- ja tukkukaupan alalla sekä kauneushoitolayrittäjänä, ToDay Spa:ssa, joten hoitolapalveluista on kertynyt paljon kokemusta.


Toni on perustanut menestyksekkään M Room parturiketjun ja toiminut yli 30 vuotta hius- ja kauneusalalla monissa eri rooleissa, joten näkemystä palveluiden konseptoinneista ja erityisesti jäsenyysmallin luomisessa palvelusektorille on Tonilla vahva osaaminen.


FRSH™️ on kuukausijäsenyyteen perustuva sokerointipalvelu. Palvelun tarkoituksena on tarjota miellyttävä kokemus karvanpoistosta asiakkaalle kuluttamatta siihen liikaa aikaa tai rahaa.


FRSH™️ on laadukas palvelu kaikille asiakasryhmille helposti, nopeasti ja kohtuuhintaisesti. Kun asiakas pääsee kokemaan kokonaisuuden, haluaa hän liittyä jäseneksi, koska hänen ei tarvitse enää palata entiseen.


FRSH™️ tarjoaa kaiken tarpeellisen tehokkaasti ja asiakkaaseen panostaen. Sitoutuneelle asiakkaalle jäsenyys tuo lisäetua edullisempien hintojen ja muiden jäsenetujen muodossa.


Sileä ja hyvinvoiva iho kuuluu kaikille, jotka siitä haaveilevat. Siksi FRSH™️ tarjoaa helpon tavan pitää huolta ihokarvanpoistosta – tehokkaasti ja edullisesti sokeroimalla. Sokerointi on hellävaraista iholle ja antaa pitkäkestoisen lopputuloksen, joka auttaa ylläpitämään henkilökohtaista hygieniaasi.


Makea elämä sileämmällä iholla ei ole koskaan ollut helpompaa:


1) päätä kuinka monta aluetta haluat hoidattaa.

2) varaa aikasi verkossa FRSH.fi

3) tule paikalle FRSH -studioon.


Sinun ei tarvitse tietää etukäteen mitään sokeroinnista tai edes sitä, mitä alueita haluat hoidattaa. Sokerointipalveluihin erikoistuneet ammattilaiset, sugar artistit, konsultoivat sinua ennen toimenpidettä ja poistavat karvat tehokkaasti ja turvallisesti miltä tahansa haluamaltasi kehon alueelta.


FRSH™️ auttaa sinua ottamaan sokeroinnin vaivattomasti osaksi arkista hyvinvoinnistasi huolehtimista. FRSH™️-studiot tulevat sijaitsemaan keskeisillä paikoilla ja palvelevat myös joustavasti iltaisin ja viikonloppuisin.


Suomen ensimmäinen FRSH™️-studio avattiin Tampereelle maaliskuussa 2024 osoitteessa Satamakatu 10.


Tervetuloa tutustumaan!






FRSH Finland Oy


Lisätietoa:

Satu Nurminen

040 779 9915


Toni Kylätasku

0400 497 596

455 katselukertaa0 kommenttia

Viimeisimmät päivitykset

Katso kaikki
bottom of page